Vuoden 2017 SuomenVEO ryn kesäleiri järjestetään 28.7-30.7 Mämjärven metsästysmajalla. Leirin yhteydessä on myös ulkopuolisilla on mahdollisuus tulla tutustumaan rotuun.

Paikkoja on rajoitetusti ja tunnelma on tiivis. Paikalla mahdollisuus yöpyä omassa teltassa, asuntoautossa tai vaunussa. Päärakennuksessa on kolme makuuhuonetta ja tuvan puolella voi myös nukkua. Saunarakennuksessa on myös yksi majoittumiseen soveltuva huone. Paikalla on koirille tarhoja pihassa ja keskenään toimeen tulevat koirat voivat tulla sisälle.

Perjantaina
Aloitetaan ottamalla paikka haltuun. Kello 14.00 alkaen halukkaat voivat tulla tutustumaan rotuun paikanpäälle. Illalla sauna, grillaus ja vapaata toimintaa. Halukkaat voivat treenata hakua, jälkeä, tottista ja esineruutua.

Lauantai
Tämä päivä on pyhitetty treeneille, keskustelulle ja vapaalle oleskelulla. Illalla grilausta ja sauna.

Sunnuntai
Treenit, ruokailu ja kotimatkalle.

Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille leirikirjeen mukana. Varausmaksu tulee olla maksettuna 30.6 mennessä. Maksutiedot lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä. Paikat vahvistetaan maksujärjestyksessä. Leiri järjestetään mikäli ilmoittautuneita tulee riittävä määrä. Mikäli leiriä ei järjestetä, niin varausmaksut palautetaan.
Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen: tero.andelin@live.com

SuomenVEO ryn jäsenille Koko viikonlopun hinta 70€/hlö Saman talouden muut henkilöt 40€/hlö.
Muille koko viikonloppu 90€/hlö ja saman talouden muut henkilöt 60€/hlö.
Varausmaksu 40€. Varausmaksun osuutta ei makseta takaisin peruuntumisen sattuessa. Varausmaksu palautetaan mikäli leiriä ei järjestetä. Päivähinta on 50€/hlö/päivä.

Leirin aikana leiriläiset ja koirat eivät ole vakuutettu yhdistyksen puolesta. Jokainen on siis itse vastuussa koiransa tekemisistä.

Lisätiedot ja kysymykset
0408263688
tero.andelin@live.com

Categories: Yleinen